Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mourinho om Pogba: "Kan inte ha Eiffeltornet i min trädgård"

Foto: Scanpix

Chelsea är en klubbarna som ryktas vara intresserade av Paul Pogba.
- Jag älskar Eiffeltornet, men jag kan inte ha Eiffeltornet i min trädgård, sa Jose Mourinho idag om en eventuell övergång.

Under våren så har det varit många rykten kring Paul Pogbas framtid. Fransmannen ryktas vara på väg till de flesta storklubbar i Europa. En klubb som det ryktats intensivtkring är Chelsea som sägs vara sugen på Pogbas tjänster. I en intervju med The Guardian fick Jose Mourinho frågan om hur han ser på Paul Pogba till Chelsea.

– Jag tror alla har ett intresse i Pogba. Men det finns saker du kan göra och saker du inte kan göra. Jag älskar Eiffeltornet, men jag kan inte ha Eiffeltornet i min trädgård. Jag kan inte ens ha Eiffeltornet från Las Vegas, sa han till tidningen.

- Pogba är en av toppspelarna i världen.  Går Pogba till något lag så förbättras laget automatiskt. Om han stannar i Juventus kommer Juventus bli väldigt starka igen. Om han går någon annanstans kommer han förbättra laget omedelbart. Men det gäller inte oss. Vi byter ut Chech mot Begovic, vi byter ut Didier för Falcao och vi byter barn mot barn.

Publicerad 2015-07-18 kl 23:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons