Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Mourinho om Zlatans kropp: "Den är helt fantastisk"

Foto: tT

Snart är Zlatan Ibrahimovic 35 år och Premier League är en tuff liga. Kombinationen oroar inte Jose Mourinho.
- Hans kropp är helt fantastisk, säger Mourinho till The Guardian.

I oktober blir Zlatan Ibrahimovic 35 år och just åldern är vad som pekats på när frågetecken uttryckts angående Zlatans entré i Premier League. 

Manchester United-managern Jose Mourinho känner dock ingen oro överhuvudtaget – Zlatans fysik är så pass extraordinär.

- Jag känner honom mycket väl sedan tiden i Inter (2009-2010) Det finns en ålder, den som står i din ID-handling, och så finns det en riktig ålder, inte den i din ID-handling. Det är bara ett datum som berättar när du föddes. Den riktiga åldern är din kropp, hjärna, attityd och den här killen är ung. Han har en fantastisk kropp, säger Jose Mourinho till The Guardian och fortsätter:

- Sättet han växte upp på med andra sporter, speciellt kampsport, innan han började med fotboll förberedde han sina muskler och sin mentala förmåga helt annorlunda jämfört med andra fotbollsspelare.

- Låt oss vara ärliga, Zlatan är väldigt rik. Han har tjänat pengar hela karriären, vunnit stora titlar, och du går inte till den svåraste ligan i världen om du inte är övertygad om att du kan klara det.

– Om du inte känner att du har vad som krävs så går du till USA, Kina eller stannar i franska ligan en säsong till. Den här killen ville ha en ny utmaning. När jag sa till Zlatan att jag hade vunnit i Spanien, Italien och i England och att han inte hade det, så tänkte han: ”Ah, jag vill dit. Jag villa vinna allt”. Så hans motivation är hög. Och hans kropp är fantastisk.

Publicerad 2016-07-22 kl 07:40
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER