Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mourinho på sjukhus: Opereras

Foto: AP

Jose Mourinho

José Mourinho har spenderat måndagsmorgonen på sjukhus i Paris. Chelseamanagern har en fraktur i armbågen som måste opereras.

Chelsea och framförallt Samuel Eto’o och stor show under söndagen när Londonlaget slog antagonisten Manchester United med 3–1. Efter matchen begav sig Mourinho och hans familj till Football Writers Association för att motta ett hyllningspris – och en känslosam Chelseatränare hyllade sina medarbetare och kallade dem för sin familj.

– Mina assisterande tränare är som mina bröder, Frank (Lampard) representerar mina spelare och utan dem skulle jag inte ha någon karriär.

Flytten från Spanien till England var något som Mourinhos familj ville och när chansen att göra comeback i Chelsea kom kunde han inte tacka nej.
– Jag satt ner med min fru och familj och sa ”vart är den bästa platsen för oss just nu? Vart kan vi bli lyckligast som familj? För att vara nöjd som tränare och även vara nöjd med familje- och sociala situationen, säger Mourinho och fortsätter:
– Vi valde England och för att situationen skulle vara perfekt så skulle det vara Chelsea och jag är glad att dörren var öppen för mig.

Dagen efter den dubbla triumfen åkte alltså José Mourinho in på sjukhus för att operera sin armbåge.

Publicerad 2014-01-20 kl 11:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons