Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Mourinho slår tillbaka: "Skräpuppgifter - jag tänker inte lämna United"

Daily Mail hävdar att José Mourinho kan komma att välja att lämna Manchester United.
Skitsnack, menar huvudpersonen själv.
- Jag har inga tankar på att lämna över huvud taget, säger Mourinho.

I torsdagens pappersupplagor av de brittiska tidningarna spekuleras det i Manchester United-managern José Mourinhos framtid. Bland annat skriver Daily Mail att United fruktar att portugisen ska hoppa av sitt uppdrag efter den nuvarande säsongen. Enligt tidningen beror oron på att tränaren blivit allt mer tillbakadragen och att han allt oftare återvänder till London, där familjen bor.

Samtidigt hävdar Daily Telegraph att Uniteds ledning står inför ett dilemma. Tidningen menar att klubben inom de närmaste veckorna måste fatta beslut om att förlänga kontraktet i sommar eller inte. Något annat alternativ finns inte. Mourinho har då ett år kvar på kontraktet, och United sägs inte vilja påbörja en ny säsong med frågetecken kring tränarens framtid.

ANNONS

Under torsdagen har Mourinho mött media och kraftigt dementerat uppgifterna som cirkulerar.

- Om du vill prata om det som det skrivits om så säger jag: skräp! Jag hittar inget bättre ord för att beskriva det snacket, sa Mourinho på presskonferensen enligt Manchester Uniteds hemsida.

- Jag ser mig själv leda Manchester United nästa säsong. Jag tänker lämna den här klubben när klubben vill att jag lämnar. Jag har inga tankar på att lämna över huvud taget.

- Jag vill stanna, jobba på för att utvecklas och ta den här klubben dit den hör hemma. Jag vill stanna. Jag ser ingen anledning till varför jag inte skulle vilja stanna.

Mourinho säger sig vara öppen för att förlänga med Manchester United.

- Det här är en fråga för klubben, ägarna, ledningen och Mr Woodward (vd). Det handlar om vad de vill, om de är nöjda med mig och om de vill att jag ska stanna kvar efter att mitt nuvarande avtal löpt ut. Men ja, jag vill stanna.

ANNONS
Publicerad 2018-01-04 kl 19:54
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto