Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
41v

Mourinho slår tillbaka: "Skräpuppgifter - jag tänker inte lämna United"

Foto: Bildbyrån

Daily Mail hävdar att José Mourinho kan komma att välja att lämna Manchester United.
Skitsnack, menar huvudpersonen själv.
- Jag har inga tankar på att lämna över huvud taget, säger Mourinho.

I torsdagens pappersupplagor av de brittiska tidningarna spekuleras det i Manchester United-managern José Mourinhos framtid. Bland annat skriver Daily Mail att United fruktar att portugisen ska hoppa av sitt uppdrag efter den nuvarande säsongen. Enligt tidningen beror oron på att tränaren blivit allt mer tillbakadragen och att han allt oftare återvänder till London, där familjen bor.

Samtidigt hävdar Daily Telegraph att Uniteds ledning står inför ett dilemma. Tidningen menar att klubben inom de närmaste veckorna måste fatta beslut om att förlänga kontraktet i sommar eller inte. Något annat alternativ finns inte. Mourinho har då ett år kvar på kontraktet, och United sägs inte vilja påbörja en ny säsong med frågetecken kring tränarens framtid.

Under torsdagen har Mourinho mött media och kraftigt dementerat uppgifterna som cirkulerar.

- Om du vill prata om det som det skrivits om så säger jag: skräp! Jag hittar inget bättre ord för att beskriva det snacket, sa Mourinho på presskonferensen enligt Manchester Uniteds hemsida.

- Jag ser mig själv leda Manchester United nästa säsong. Jag tänker lämna den här klubben när klubben vill att jag lämnar. Jag har inga tankar på att lämna över huvud taget.

- Jag vill stanna, jobba på för att utvecklas och ta den här klubben dit den hör hemma. Jag vill stanna. Jag ser ingen anledning till varför jag inte skulle vilja stanna.

Mourinho säger sig vara öppen för att förlänga med Manchester United.

- Det här är en fråga för klubben, ägarna, ledningen och Mr Woodward (vd). Det handlar om vad de vill, om de är nöjda med mig och om de vill att jag ska stanna kvar efter att mitt nuvarande avtal löpt ut. Men ja, jag vill stanna.

Publicerad 2018-01-04 kl 19:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons