Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mourinho: Tänk då om jag kallat honom Långben?

Foto: Scanpix

Efter att ha kallat Jonas Olsson för en "Musse Pigg-spelare" säger Mourinho nu att han tycker att "stora spelare inte pratar om vad som händer i spelartunneln", speciellt inte för en sådan liten sak.

- Tänk då om jag kallat honom Långben? säger Mourinho

Det var efter West Bromwich 2-2-match mot Chelsea som Jonas Olsson hade skällt ut domaren efter matchen. Chelsea hade fått en tveksam straff i slutminuten (då West Bromwich ledde med 2-1). Bråket fortsatte i spelartunneln och bland annat ska Chelseas tränare Jose Mourinho ska ha kallat svenske mittbacken Jonas Olsson för en "Musse Pigg-spelare" varpå Olsson bett honom att dra åt helvete. En situation som Jonas Olsson bekräftade efteråt.

- Ja, (Mourinho kallade mig för en Musse Pigg-spelare) men jag vill inte kommentera det mer än så, det är inget vi behöver prata mer om, sa Jonas Olsson.

Men nu tar Jose Mourinho upp det igen och säger att Olsson, eller någon annan, inte borde prata om vad som händer efter matchen.

-Stora spelare, stora tränare och stora klubbar pratar inte om vad som händer i tunneln. Matchen är matchen. Och matchen hade slutat. Ibland händer det saker i spelartunneln. Några ord. Inga aggressioner. Inget. Men stora klubbar, stora spelare och stora tränare ska hålla tyst. Dagen efter är en annan dag, säger Jose Mourinho.

Varför ska man inte prata om vad som händer i tunneln?

- För att det är oviktigt. Om något viktigt händer så ska man såklart prata om det. (...) Men när det värsta som händer är "Musse Pigg"? Tänk då om jag skulle ha kallat honom Långben? säger Mourinho. 

Chelsea möter på lördagen West Ham.

Publicerad 2013-11-23 kl 10:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons