Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Mourinho vädrar sitt missnöje

Manchester United befinner sig just nu på turné i Kina för uppvisningsmatcher, men tränaren José Mourinho är allt annat än nöjd.

Manchester Uniteds försäsongsturné i Kina verkar inte glädja Mourinho, men 1-4-förlusten mot Borussia Dortmund är inte det som bekymrar portugisen. Istället är det dåliga väderförhållanden, usla planer och organisatoriskt strul som ställer till det.
- Jag vill bara få hem mina spelare helskinnade, säger Mourinho till BT Sport.

Efter matchen mot Dortmund drabbades United av flygkaos varpå halva laget fick ta sig till Peking i buss, och på träningen dagen efter omringades en uppenbart frustrerad Mourinho av hundratals journalister i United-tröjor som var mer intresserade av autografer än att rapportera från träningen.

Imorgon måndag ska United möta Manchester City i Peking, men efter senaste veckans skyfall ifrågasatte Mourinho om det var säkert att spela matchen på grund av det usla underlaget.
-Om du frågar mig vad jag vill få ut av matchen imorgon, så är det att få hem mina spelare utan skador. Vi kan inte gömma oss och inte spela matchen, så vi får försöka spela och hoppas på det bästa. Det är inte meningen att man ska spela fotboll under dessa förhållanden, fastslog han och påpekade att matchen kunde bli en "double friendly" med tanke på skaderisken. 

Publicerad 2016-07-24 kl 20:52
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER