Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mourinho vill behålla Cech - även om Courtois ansluter

Foto: SCANPIX

Petr Cech och Thiabaut Courtois (infälld).

José Mourinho hävdar att han vill behålla Petr Cech - även om Thibaut Courtois kommer till Chelsea. Upplagt för huvudbry men portugisen kallar situationen för fantastisk.
- Supportrarna kommer att vara glada och de är viktigare än spelarna, säger "Mou".

Petr Cech har vaktat Chelseas mål sedan 2004. Den rutinerade tjecken har varit en av grundpelarna i Londonklubbens framfart i Premier League och resten av Europa. Men nu har han fått konkurrens mellan stolparna. Enligt uppgifter i brittiska tidningar så vill Chelsea plocka hem sin utlånde stjärnmålvakt Thibaut Courtois. Den unge belgaren har varit strålande i Atlético Madrid och vill, om han kommer till Chelsea, vara förstavalet i målet.

Petr Cech har därför ryktats vara på väg bort från klubben. Men nu hävdar José Mourinho att han vill behålla honom - även om Courtois skulle ansluta.
- Min situation inför säsongen är fantastisk. Att ha Courtois och Cech betyder att jag har den bästa unga målvakten i världen och en av de tre-fem mest rutinerade, säger Mourinho enligt Mirror.

- För mig och Chelsea är det perfekt. En av dom kommer inte bli glad men supportrarna kommer vara glada och de är viktigare än spelarna, säger portugisen.

Publicerad 2014-07-24 kl 08:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons