Mourinhos drag efter mardrömsstarten - bytte ut Bailly efter 18 minuter

United fick en mardrömsstart mot Newcastle och släppte in två mål på tio minuter.
Då valde Mourinho att byta ut Eric Bailly efter bara 18 minuter.

José Mourinho har varit omgärdad av rykten om att han kommer få sparken av Manchester United. Då fick laget fick en tung start hemma mot Newcastle och släppte in två mål de första tio minuterna.

Först gjorde Kenedy mål när han sprang i djupled, vände bort Ashley Young och placerade in första målet bakom David de Gea.

Det blev ännu värre när Yoshinori Muto tog emot en boll i straffområdet och vände innan han trycke in 2-0 bara tre minuter senare.

Då valde Mourinho att plocka av Eric Bailly - efter bara 18 minuter. Försvararen fick göra plats för Juan Mata, något som betyder att United bara har en mittback kvar på planen. Det är Chris Smalling, samtidigt som Victor Nilsson Lindelöf sitter kvar på bänken.

Publicerad 2018-10-06 kl 18:59