Mourinhos utspel: "Kallar du spelarna oärliga?"

Manchester United föll mot Liverpool med 3-1.
Efter matchen blev José Mourinho upprörd över en fråga.
- Kallar du spelarna oärliga?, säger United-managern till Sky.

Manchester United föll tungt mot Liverpool under söndagen. I andra halvlek frälste inbytte Xherdan Shaqiri hemmalaget med två mål och segersiffrorna skrevs till 3-1 i Liverpools favör.

Förlusten var Uniteds femte för säsongen och laget är nu 19 poäng bakom serieledande Liverpool i tabellen. Efter matchen fick Mourinho frågan av Skys reporter om han kan fixa lagets nuvarande situation.

- Vad menar du med att fixa? Vinna titeln? Såklart kan vi inte göra det. Vi kan fortfarande slutade topp fyra. Det kommer inte bli lätt men vi kommer självklart att sluta topp sex. Det bästa vi kan nå är en fjärdeplats. Nu tittar vi på femteplatsen och sedan mot fjärdeplatsen, säger portugisen.

Uniteds säsongsinledning har inte varit lyckad och hur länge Mourinho blir kvar som manager i klubben återstår att se. På frågan om United-spelarna spelar för Mourinho svarar han:

- Kallar du spelarna oärliga? Jag tycker att de är ärliga. Du tror att de inte är det. Spelarna ger allt varje dag, varje minut. Om spelarna inte ger sitt yttersta, då kan du kalla dem för oärliga.

- Spelarna på planen gav allt. Vi kan inte jämföra oss med den intensitet och fysiska förmåga som Liverpool har. Bortsett från det var vi med i matchen tills vi släppte in det tredje målet, fortsätter portugisen.

I nästa omgång ställs United borta mot Cardiff för att sedan ta emot Huddersfield på hemmaplan.

Publicerad 2018-12-16 kl 19:33