POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Moyes första ord efter sparkningen: "Kommer alltid att vara stolt"

Foto: SCANPIX

David Moyes har släppt ett första officiellt uttalande efter han fick sparken från Manchester United.
"Att bli utnämnd som manager för Manchester United, en av världens största klubbar, är något jag alltid kommer att vara stolt över" står det i uttalandet.

David Moyes tid som manager för Manchester United blev bara ett knappt år. Nu uttalar han sig för första gången sedan han blev sparkad av United.

"Jag har alltid trott att en manager aldrig slutar att lära under sin karriär. Jag kommer att ta med mig oersättlig erfarenhet från min tid som Unitedmanager."

Det har ryktats mycket under säsongen om att spelare inte varit nöjda med Moyes ledarskap. Men hos Moyes verkar det inte finnas några hard feelings och han tackar föreningen för sin tid i klubben.

"Under min korta tid i klubben har jag lärt mig vilka speciella platser Old Trafford och Carrington är. Jag vill tacka Unitedstaben för att det fick mig att känna mig välkommen och som en del av Unitedfamiljen från första dagen. Och självklart tack till de fans som har visat sitt stöd genom hela säsongen. Jag önskar er och klubben allt det bästa för framtiden."

Hela uttalandet kan du se HÄR!

Publicerad 2014-04-23 kl 14:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå