Moyes på plats på tysk stormatch

David Moyes var på plats på Stadion im Borussia-Park när Mönchengladbach tog emot Bayern München under fredagskvällen.

På Twitter kom det ut bilder på David Moyes som satt på läktaren för att beskåda toppmatchen i Bundesliga. Det finns mängder med klasspelare i båda lagen och det har spekulerats ihärdigt på Twitter om vem Moyes tittade extra på. Ett alternativ sägs vara mittbacken Dante.

I samma match så petades Bayern Münchens anfallsstjärna Mario Mandzukic.Nu spelade inte det någon roll för Bayern München som kunde vinna matchen ändå. Mario Götze gav laget ledningen i den sjunde minuten innan Thomas Müller satte en straff i den 53:e minuten. 2-0 blev också slutresultatet.

Oscar Wendt spelade hela matchen för sitt Borussia Mönchengladbach, medan Branimir Hrgota blev inbytt i den 75:e minuten.

Publicerad 2014-01-24 kl 22:25