Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Nani funderar på att lämna United – vill till Serie A

Nani har varit Manchester Uniteds kanske bästa offensiva spelare den här säsongen. Nu uppger ansedda the Guardian att han överlägger att lämna klubben.

Sedan Cristiano Ronaldo lämnade Manchester har hans landsman Nani mer och mer vuxit in i storstjärnans kostym, till den mån att han blivit en storstjärna själv. I år har han exempelvis gjort nio mål i Premier League och leder assistligan klart. Nu kanske Nani vill efterlikna Ronaldo ur ytterligare en aspekt – nämligen att lämna Manchester United.

Nani ska tydligen känna att han gjort bra ifrån sig och att det finns lite kvar för honom att uträtta, om United skulle vinna Champions League eller Premier League under våren. Han har nu bett sin agent att titta på alternativ utanför England, helst i Serie A, och funderar på en övergång redan i sommar eller sommaren därpå.

Det är the Guardian som kommer med uppgifterna och den engelska dagstidningen hänvisar till samma portugisiska källor som gjorde att de avslöjade att Nani skulle köpas av Manchester United 2007.

Även brittiska tabloider skriver att Nanis framtid i United är hotad och uppger att portugisen inte ska vara nöjd med det kontrakt han skrev på för ungefär ett år sedan. Han ska känna att hans lön, som nu ligger på 65000 pund i veckan, inte är tillräckligt hög och att han borde ligga närmare stjärnor som Berbatov och Rooney.

Publicerad 2011-03-15 kl 09:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons