POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Nani redo för tacklingarna: "Så ska engelsk fotboll vara"

Nani har fått många smällar i sina dagar.
Något han paradoxalt nog tycks uppskatta.
- Så ska den engelska fotbollen vara, säger Unitedspelaren.

Mittfältaren får ofta ta emot en hel del tuffa tacklingar, kanske på grund av sin snabbhet som gör att backarna ibland inte hinner med i svängarna. En av de mest kontroversiella situationerna uppstod i mars, då portugisen brakade samman med självaste Jamie Carragher, som mer eller mindre körde över den betydligt mindre yttern.

Men trots det talar sig Nani varm för de fysiska aspekterna av Premier League, och hävdar att han inte skulle vilja att spelet såg ett dugg annorlunda ut.

- Jag njuter av att spela här, och man blir sparkad på hela tiden. Det här är ”riktig” fotboll, stark fotboll, och närkamperna är vad som gör den engelska stilen så vacker, säger Nani.
- Man måste ha sådant i matcherna – annars betyder spelet ingenting.

På söndagseftermiddagen väntar några herrar – David Luiz , John Terry och Branislav Ivanovic bland andra – som minst sagt behärskar de hårda tagen.

- Jag tycker inte om oschyssta smällar i sig, men jag klarar av dem. Vad folk inte alltid förstår är att jag vill ha motståndarna nära inpå mig, för jag vet att jag kar kvaliteten att besegra dem en mot en, säger Nani till the People.
- Visst blir man skadad ibland, men det får man helt enkelt acceptera.

Publicerad 2011-05-08 kl 13:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå