Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Nani vill ha revansch i år: ”Jag vill gå på semester med åtminstone en titel”

Efter förra säsongen kunde Nani inte sluta tänka på att hans Manchester United förlorat ligatiteln till Chelsea.
- I år vill jag gå på semester med åtminstone en titel, säger han.

I en intervju på Manchester Uniteds hemsida berättar Manchester Uniteds portugisiske ytter Nani om hur han tog hårt på förra säsongens missade Premier League-titel.

- Du blir aldrig trött på att vinna titlar. Förra säsongen, när jag gick på semester, kunde jag inte sluta tänka på hur vi förlorade ligatiteln till Chelsea. Som tur var kom VM så jag hade något annat att se fram emot. I sommar är det ingen VM-turnering så jag vet att det kan bli en lång sommar. Det vill jag inte, jag vill gå på semester med ett stort leende på läpparna efter att ha vunnit åtminstone en titel, säger Nani.

Om sin fina form den här säsongen säger Nani att det har varit roligt och att han är nöjd, men att det är slutet av säsongen som räknas.

- Det är vad jag gör nu till slutet av säsongen som verkligen spelar roll. Allt jag gör nu har potentialen att bli väldigt viktigt, att spela en stor roll och förhoppningsvis hjälpa oss att vinna ligan.

Portugisen avslöjar också varför han har setts bära sina fotbollsstrumpor bak och fram.

- Jag ska vara ärlig, den första gången var av misstag. Det var ett nytt kit och jag visste inte på vilket sätt jag skulle ta mig på strumporna, skrattar portugisen.
- När nästa match kom, tänkte jag ”nej, jag tar på mig mina så här igen”. Sen har det blivit lite av en vidskeplig grej.

Publicerad 2011-03-03 kl 16:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons