Nära förlängning - då gjorde Spurs tre snabba och tog sig vidare i FA-cupen

FA-cupen

Det satt långt inne.
Men Tottenham kunde vända, vinna och ta sig vidare i FA-cupmatchen mot Wycombe efter tre snabba mål.

FA-cupen bjöd på ett möte mellan Wycombe Wanderers och Tottenham under måndagskvällen. Wycombe skulle chocka Tottenham genom att ta ledningen i matchen, genom Fred  Onyedinma som efter ett inspel från höger kunde lägga in bollen i mål. Detta efter 25 minuter.

Tottenham skulle sedan jaga ett kvitteringsmål under den första halvleken, och i den andra tilläggsminuten skulle de även lyckas sätta dit en boll. Lucas Moura slog en fin djupledsboll som Gareth Bale kunde styra in från nära håll. 1-1 i halvtid.

I hela den andra halvleken jagade Tottenham ett ledningsmål, och med bara minuter kunde Harry Winks placera in ledningsmålet. Strax därefter kunde Tottenham även sätta dit 3-1 genom Tanguy Ndombele när Wycombes energi tog slut. Ndombele skulle även göra 4-1 i 90:e minuten.

Matchen slutade 4-1, och Tottenham är vidare i FA-cupen.

Wycombe: Allsopp - Grimmer, McCarthy, Knight, Jacobson - Wheeler, Thompson, Bloomfield - Muskwe, Ikpeazu, Onyedinma

Tottenham: Hart - Tanganga, Sanchez, Alderweireld, Davies - Winks, Sissoko - Lamela, Bale, Lucas - Vinicius