Nasri hjälte i debuten

Arsenals franske nyförvärv har presenterat sig för Premier League-publiken. Efter fyra minuter nätade Samir Nasri mot West Bromwich med matchens enda mål.

Denilson lättade bollen snet tillbaka till Nasri som sköt in bollen från 5-6 meter efter en halvträff.
Nasri spås en lysande framtid på Arsenals mittfält och har startat karriär över alla förväntningar.
Arsenal dominerade som väntat spelet mot "Baggies". Efter en timmes spel hade Arsenal bland annat 13 avslut mot WBA:s tre.
Hemmalaget visade upp ett säkert passningsspel (89 procent till rätt adress). Arsenal tog inte ut sig, men kommer ställas mot starkare motståndare i takt med att ligan fortskrider.

Piggt inhopp av van Persie

Efter 70 minuter byttes holländaren Robbie van Persie in för Arsenal. Anfallaren har var pigg och skapade flera farliga målchanser på egen hand. Ett alternativ i stället för startande Nicklas Bendtner som startade i dag.

Noterbart är att inga gula kort delades ut i matchen. En snäll start på Premier League.

Arsenal-West Bromwich 1-0 (1-0)

Mål: 1-0 Samir Nasri (4)

Publicerad 2008-08-16 kl 15:46