POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
10å

Newcastle-bråk om Youtube-värvning

Nu läcker spelet bakom kulisserna i samband med Kevin Keegans avsked från Newcastle fram. Managern hamnade i konflikt med sportchefen Dennis Wise om en spelare, känd från Youtube, som Wise värvade mot Keegans vilja.

Wise rekommanderade managern Keegan att värva Ignacio González, och köpte honom sedan mot Keegans vilja.

”Mr Wise ringde Mr Keegan och sa att han hade en toppenspelare att värva till klubben, nämligen Ignacio González”, skriver den oberoende kommittén som behandlat avskedet i ett uttalande.

”Mr Keegan försökte hitta honom på Internet men hittade honom inte. Mr Wise berättade att han varit utlånad till Monaco men Mr Keegan var inte imponerad efter att ha undersökt saken och sa att han inte tyckte spelaren var bra nog”, fortsätter uttalandet.

”Mr Wise sa då till honom att spelaren fanns på Youtube och att Mr Keegan skulle kolla upp honom där, men han tyckte att klippen var av dålig kvalitet och inget bra underlag för en värvning till en Premier League-klubb. Dessutom hade ingen i klubben sett honom spela.”

”Trots att han gjorde klart att han var emot värvningen…gick klubben vidare med dealen och genomförde värvningen nästa dag, den 31 augusti 2008”.

”Enligt klubben skulle det vara ’en tjänst’ till klubbens två viktiga sydamerikanska spelare som skulle vara positiva i framtiden”.

Publicerad 2009-10-02 kl 17:26
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå