Newcastle slog Valencia

På tilläggstid slog James Milner till och gav Newcastle segern i träningsmatchen mot Valencia. Matchen slutade 2-1 till engelsmännen.

Valencia ledde i halvtid efter att Jouaquin gjort mål för gästerna i den 38:e minuten. Spanjoren tog tillvara på Morientes nickpassning och kunde omarkerad ge Valencia ledningen.

I halvtid bytte Valencia flera spelare, bland annat så byttes David Villa in, medan Newcastle fortsatte med oförändrat lag. Villa hade en bra chans efter en frispark från Vincente men hans skott tog i burgaveln.

När det återstod 14 minuter av matchen så lyckades Newcastle kvittera. Målet gjordes av Damien Duff på nick. Det oavgjorda resultatet stod sig ända in på tilläggstid då James Milner var först på en boll som Steven Taylor nickade ner efter en cross från Jonas Gutierrez.

Publicerad 2008-08-09 kl 22:18