Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Newcastle ställer in: "Vi är inte värda någon julfest"

Newcastle harvar i botten av tabellen.

Usel tajming för paraplydrinkar och fylleslag.

- Därför ställer vi in årets julfest, säger managern Alan Pardew.

Den nordengelska klubben ligger på 15:e plats i Premier League, bara två poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Efter blott fyra segrar på de inledande 17 omgångarna ser läget dystert ut och förlusten mot Manchester United den gångna helgen var bara ett bakslag i raden.

Nu går serien mot sin vändpunkt och matcherna ligger tätt. För Newcastles del väntar nästjumbon QPR hemma, plus Arsenal borta – samt ännu ett möte med United under julperioden.

Då väljer ledarteamet att bryta mot en gammal tradition.

- Grunden i allt vi gör är att visa respekt för våra supportrar och tänka på vad vi serverat dem för resultat under säsongen. Situationen är inte rolig för truppen just nu, den är inte festlig. Samma sak gäller hela min stab av tränare. Av det skälet känns det självklart att inte ha någon julfest, säger Alan Pardew till lokaltidningen the Evening Chronicle.

Tidigare år har festligheterna ägt rum i exempelvis Dublin och Glasgow och flera gånger har det gått vilt till bland spelarna. Acceptansen för alkoholdrickande och allmänt nattsudderi har varit hög. Men nu ligger allt fokus på det sportsliga.

- Vi har inte gjort tillräckligt i år. Därför är det enda rätta att ställa in, säger Alan Pardew.

Publicerad 2012-12-17 kl 16:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons