Championship

Martin Olssons Norwich såg ut att gå mot tre poäng på St. James' Park.
Men Newcastle stod för en galen vändning och vann efter två mål på stopptid.

Ett toppmöte i The Championship väntade i kväll på St. James' Park mellan två lag som i fjol spelade i Premier League när Newcastle tog emot Norwich.

Efter att Newcastle tog ledningen i den första halvleken kämpade sig Norwich ikapp och förbi, och i den 69:e minuten hade gästerna ledningen med 3-1.

Dwight Gayle gjorde sitt andra mål för dagen till 2-3 för Newcastle i den 71:a minuten, men "skatorna" såg ändå ut att gå mot förlust.

En bra bit in på stopptiden hade Norwich fortfarande ledningen, innan Yoan Gouffran kvitterade till 3-3 i den 94:e minuten.

Det tog dock inte slut där. En minut senare fullbordade Gayle sitt hattrick när han sköt segern till Newcastle med 4-3 i den 95:e minuten.

Martin Olsson spelade hela matchen som vänsterback för Norwich.

Segern gör att Newcastle går upp på tredje plats i Championship-tabellen, en poäng bakom Norwich som ligger tvåa och tre efter ledande Huddersfield.

Publicerad 2016-09-28 kl 22:49