Nilsson Lindelöf olycklig i ny United-förlust - Arnautovic hjälte för West Ham

Manchester Uniteds kris blev i dag än värre i Premier League.
Marko Arnautovic sänkte United till 3-1 för West Ham - och Victor Nilsson Lindelöf var olycklig med en touch in i eget mål.
- Vi förtjänade att vinna, säger Arnautovic till BT Sport.

Manchester United är inne i en mindre kris efter kryss mot nykomlingen Wolverhampton i ligan och senast uttåg mot Derby County i ligacupen. Dessutom kom i veckan rapporter om en upptrappad konflikt mellan Paul Pogba och tränaren José Mourinho, vilket kulminerade med att Mourinho fråntog fransmannen rollen som vice kapten i laget.

I eftermiddag hade laget chans att studsa tillbaka mot West Ham i London - men det blev i slutändan en ny missräkning för Mourinhos manskap.

West Ham tog redan i den sjätte minuten ledningen i matchen sedan Felipe Anderson läckert stötte in bollen i mål till 1-0 från nära håll efter inspel i straffområdet av Pablo Zabaleta, som kom fram längs högerkanten. Manchester United gick framåt för en kvittering, men fick i stället se West Ham utöka till 2-0 strax före halvtid.

Andrij Jarmolenko fick yta och tog avslut via Victor Nilsson Lindelöf, som spelade från start, till 2-0. Det var också resultatet i halvtid. Lindelöf fick heller inte särskilt mycket mer tid på planen, då United ville gå framåt och ersatte svensken i den 57:e minuten med Marcus Rashford, som kom in från bänken.

Det blev ett lyckat byte. En dryg kvart efter att Rashford kom in på planen, så höll han sig framme och klackade in en hörna i mål till 2-1. Glädjen var däremot kortvarig och tre minuter senare slog Arnautovic till med sitt fjärde mål för säsongen till 3-1.

Manchester United har därmed två raka matcher utan seger i ligan, medan West Ham bärgade säsongens andra seger i Premier League.

- Det spelade ingen roll hur de ställde upp, vår plan var att försöka vinna. Vi behövde göra vårt jobb och vi gjorde det perfekt och det är anledningen till att vi förtjänade att vinna, säger Arnautovic till BT Sport efter matchen.

West Ham: Fabianski - Zabaleta, Diop, Balbuena, Masuaku - Noble, Rice, Obiang - Jarmolenko, Arnautovic, Anderson.

Manchester United: De Gea - Young, Smalling, Lindelöf, Shaw - Fellaini, Matic, McTominay - Pogba - Lukaku, Martial.