Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Nordfeldt kan lämna Swansea: "Inväntar alternativ"

Foto: SCANPIX

Kristoffer Nordfeldt har svårt att få speltid i Swansea.
Nu öppnar spelarens agent Perry Overeem för att det kan bli en flytt för målvakten.
- Han vill stanna men han vill samtidigt spela mer, säger Overeem till viasatsport.se.

Sommaren 2015 bytte Kristoffer Nordfeldt Holland och Heerenveen för Wales och Swansea. Målvakten har dock haft svårt att få speltid i Premier League-klubben, där han mest fått sitta på bänken.

- Han vill stanna men han vill samtidigt spela mer. Överenskommelsen med Swansea är att han ska få möjlighet att lämna på lån om han inte fått speltid innan nästa transferfönster. Han är glad i Swansea men han vill absolut spela, den saken är säker, säger Nordfeldts agent Perry Overeem, till viasatsport.se.

I vinter kan det komma att bli en flytt för Nordfeldt.

- Vi inväntar våra alternativ för vilka klubbar som letar efter en målvakt i nästa fönster - men klubbar brukar vänta fram tills sista stund innan de bestämmer sig. Allt kan hända, det är inte lätt men vi letar, säger Overeem, och fortsätter: 

- Han och klubben är öppna för förslag, även utanför England. Det måste vara en intressant utmaning på en viss nivå för att han ska fortsätta sin utveckling.

Under hösten har Nordfeldt suttit på bänken i samtliga Swanseas ligamatcher, ett Swansea som just nu ligger på nedflyttningsplats. I ligacupen har det blivit två matcher för svensken.

Publicerad 2016-11-10 kl 15:27

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER