Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Norsk frisör hånade Villas-Boas – blev utslängd

Foto: Scanpix.

Tottenhams tränare Andre Villas-Boas är under stor press.

I matchen mot Tromsö fick han en Tromsö-supporter utkastad.

- Jag sjöng att han skulle få sparken, säger Tromsösupportern enligt The Guardian.

Tottenham förlorade som bekant sin senaste ligamatch med hela 6-0. I bortamatchen mot Manchester City hade Andre Villas-Boas lag inte mycket att sätta emot. Men Tottenham fick sin revansch i torsdagens Europa League-match när man besegrade Tromsö med 2-0.

Men Villas-Boas visade tydligt att han är under press – efter att Tromsösupportern Reider Stenersen hånat honom fick Tottenhamtränaren honom utkastad från arenan. Stenersen, en 29-årig frisör som håller på Manchester United, sjöng tidigt i matchen att Villas-Boas skulle bli ”sacked in the morning” – något som inte uppskattades av portugisen.

- När jag hade sjungit det under de fem första minuterna av matchen tittade han på mig. När halvtidssignalen löd, och det fortfarande stod 0-0, pekade han på mig och plötsligt kom en säkerhetsvakt och slängde ut mig från arenan, säger Stenersen enligt The Guardian.

- Jag vet att han stor press på sig så jag tror att mina ord påverkade honom, även om jag bara är en liten kille i Tromsö.

Efter storförlusten mot Manchester City gick Villas-Boas ut i media och sa att han ”var immun mot all press och kritik han utsattes för”.

Tromsös säkerhetschef, Hans-Thore Hansen, bekräftade efter matchen att en supporter blivit utslängd från arenan, detta efter att Villas-Boas kommit med ett klagomål till Uefas representant.

- Vi hanterade situationen korrekt. Om någon blir utsatt för sådant ska supportern i fråga bli tillsagd, och i vissa fall utslängd.

Manchester United är Tottenhams nästa motståndare i Premier League.

Publicerad 2013-11-29 kl 14:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons