Norske "kungen" förstörde för Liverpool med sent mål

Liverpool var på väg mot en seger mot Bournemouth.
Då kvitterade norske anfallaren Joshua King och räddade 2-2 för bortalaget.

I den 65:e minuten ledde Liverpool med 2-1 hemma mot Bournemouth. Då valde managern Jürgen Klopp att satsa defensivt. Han bytte in mittbacken Joel Matip mot brassestjärnan Philippe Coutinho.

Det draget gav inte resultat, för i den 87:e minuten satte den norske anfallaren Joshua King 2-2 och räddade en poäng för bortalaget. King placerade in bollen i mål efter en tilltrasslad situation i straffområdet.

Liverpools startelva: Mignolet - Clyne, Klavan, Lovren, Milner - Lucas, Can, Wijnaldum - Coutinho, Firmino, Origi

Bournemouths startelva: Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Ibe, Arter, Wilshere, Pugh - King - Afobe