Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Nu rensar Moyes - de lämnar United

Foto: Lynne Cameron, AP/Scanpix

David Moyes

Nu meddelar Manchester United att den assisterande tränaren Mike Phelan och målvaktstränaren Eric Steele lämnar klubben.

– Jag kommer anställa min egen personal, säger David Moyes till Uniteds hemsida.

Nya tider väntar i Manchester United efter Alex Fergusons kliv tillbaka från tränarposten. Den nye managern, David Moyes, har redan börjat arbetet med att sätta sin personliga prägel på klubben.

Det står nu klart att två av Fergusons trotjänare, assisterande tränaren Mike Phelan och målvaktstränaren Eric Steele, lämnar klubben efter Moyes önskan.

– Jag kommer att anställa min egen personal, men jag vill ta tillfället i akt att tacka dem för vad de har gjort för klubben och önska dem lycka till i deras fortsatta karriärer, säger David Moyes till Manchester Uniteds officiella hemsida.

Även klubbens vice ordförande, Ed Woodward, menar att de Phelan och Steele kommer att lyckas utmärkt även utanför United.

–De har bidragit enormt till framgångarna för Manchester United. De är av högsta klass och alla här hoppas att de kommer att få både långa och framgångsrika karriärer, säger Woodward.

Publicerad 2013-05-24 kl 18:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons