Ny förlust för Asbaghi - noll ligavinster på elva försök

Poya Asbaghis Barnsley föll borta mot Luton (1-2) i Championship.
Efter elva matcher väntar Asbaghi fortfarande på sin första seger i ligaspelet.
- Jag har inte lyckats vända trenden, vilket var mitt jobb att göra, säger han till Barnsley Chronicle.

Poya Asbaghi.

Den 17 november presenterades Poya Asbaghi som ny manager för Championship-klubben Barnsley. Men den förre U21-förbundskaptenen har fått en mardrömsstart på sitt nya uppdrag.

Efter Asbaghis ankomst har Barnsley bara tagit tre poäng på elva ligamatcher. Facit hittills? Tre kryss och åtta förluster. Laget ligger sist i den engelska andradivisionen trots att Derby County bestraffats med hela 21 minuspoäng.

Under tisdagskvällen förlorade Barnsley med 1-2 borta mot toppjagande Luton på bortaplan. Allan Campbell gav Luton ledningen från nära håll efter 28 minuter innan Carlton Morris kvitterade för Barnsley kort före paus.

Barnsley hamnade sedan i ett nytt underläge när Elijah Adebayo fastställde slutresultatet till 2-1 för Luton från straffpunkten i början på andra halvlek.

Den enda segern som Asbaghi bärgat med Barnsley kom i förlängning i FA-cupen (5-4) mot fjärdedivisionsklubben Barrow. I omgången därpå blev det respass mot Championship-konkurrenten Huddersfield Town (1-2).

- Jag har varit här i två och en halv månad och har inte lyckats vända trenden, vilket var mitt jobb att göra, säger han till Barnsley Chronicle efter matchen.