Ny succé för Lingard - låg bakom West Hams seger

Jesse Lingards succé i West Ham fortsätter.
Under måndagen låg han bakom lagets seger mot Wolverhampton.

Under måndagen ställdes West Ham borta mot Wolverhampton i Premier League och Londonlaget fick en drömstart på matchen när Jesse Lingard nätade.

Lånet från Manchester United fick bollen vid mittplan och sedan gick det fort. Mittfältaren sprang med bollen hela vägen till straffområdet där han med vänsterfoten placerade in 1-0.

Strax därpå nätade Pablo Fornals fram till 2-0 och i slutet av första halvlek skulle Lingard åter igen vara inblandad i ett West Ham-mål. Den offensive mittfältaren drev bollen framåt på offensiv planhalva och släppte den vidare till nyss inbytte Jarrod Bowen – som vackert placerade in 3-0 med vänsterfoten.

I slutet av första halvlek reducerade Wolves genom Leander Dendoncker och i andra skapade Fabio Silva nerv med sitt 2-3-mål med drygt 20 minuter kvar av matchen.

West Ham kunde dock freda sitt mål fram till domaren blåste av och tog därmed en viktig seger i toppstriden i Premier League.

Lingards mål och assist mot Wolves innebär nu att United-lånet gjort fem mål och tre assist på sju Premier League-matcher för West Ham.