Ny tung förlust - då kritiserar legendaren Liverpool

Liverpool föll tungt i kvällsmatchen mot West Ham. Londonlaget gjorde tidigt 2—0 och efter det hämtade sig inte gästerna.

Redan efter sju minuter var indikationerna tydliga på hur det skulle gå för Brendan Rodgers manskap. Vid det laget hade "the Hammers" redan satt 2-0, först genom Winston Reid och sedan Diafra Sakho. Det var en ledning som Liverpool aldrig förmådde hämta ikapp, trots att Raheem Sterling reducerade i mitten av första halvlek. Istället återtog West Ham initiativet när Morgan Amalfitano prickade in 3-1 i 88:e.

Ett resultat som gjorde legendaren Jamie Carragher mycket besviken. På twitter gav sig den gamle försvarsgeneralen ut för att kritisera Brendan Rodgers manskap, sina egna forna lagkompisar.

"Efter att de tappade Suarez så kan Liverpool inte göra 100 mål eller fler den här säsongen. Så de var tvungna att vara bättre defensivt. Men de ser sämre ut", skriver han enligt Expressen.

Nu har klubben tre förluster på de fem inledande Premier League-omgångarna.

Publicerad 2014-09-20 kl 20:54