Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Nya bildbeviset - Hazard sparkar på bollen

Eden Hazard fick rött kort för att ha sparkat ned en funktionär. Men träffade han verkligen? Att döma av de senaste bildbevisen tycks Chelseastjärnan ha siktat på bollen.

Ligacupmötet mellan Chelsea och Swansea blev en riktig soppa. Londonklubben hamnade i underläge med 2-0 och höll på att forcera för att få in en reducering. I samband med ett inkast uppstod sedan en minst sagt märklig situation.

Den 17-årige bollkalle som borde ha hjälpt Chelseas Eden Hazard att sätta igång spelet snabbt valde i stället att lägga sig över bollen för att täcka den med sin kropp. Något som skapade tydlig frustration hos belgaren Hazard. på första reprisbilderna såg det ut som att han medvetet sparkade 17-åringen så att denne tappade bollen. Den tolkningen gjorde också domaren, vars reaktion blev att dra fram det röda kortet.

Men den senaste bildsekvensen som sprids på nätet visar ett annat skeende. Där framstår sparkarna mot bollkallen som mindre brutala än tidigare, och det verkar snarare som att Hazard med precision ser till att bara träffa bollen för att trycka den ur famnen på 17-åringen.

Oavsett hur det hela egentligen gick till har situationen blivit en rejäl snackis. Många fördömde Eden Hazard efter händelsen och bland dem fanns spelare som Manchester United-backen Rio Ferdinand. Andra, som Gareth Bale och Joey Barton, tyckte snarare att bollkallen var boven i dramat, med sitt flagranta fuskförsök.

HÄR ÄR BILDSEKVENSEN!

Publicerad 2013-01-24 kl 15:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons