Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Nya hånet mot Moyes - reklamkupp med Ferguson i låda: "Krossa glaset vid nödsituation"

Foto: Scanpix

Manchester United har stora sportsliga problem, och managern David Moyes får hård kritik. Nu tar ett spelbolag hånen till nya nivåer, tack vare en docka föreställande Alex Ferguson.

Under hösten och vintern har United förlorat sju av sina hittills 22 Premier League-matcher, vilket får anses vara närmast katastrofalt dåligt för en klubb av den storleken. På söndagen kom nästa tunga smäll när Samuel Eto'o hade lekstuga för Chelsea och ordnade fram en seger med 3-1 på Stamford Bridge.

Nu har Manchester United 14 poäng upp till serieledande Arsenal, och det prekära läget får många supportrar att ropa på förändring. Något som även lagt grund för en ganska snillrik, men elak, reklamkampanj från ett spelbolag.

På måndagen fanns nämligen en omkring två meter hög glasbox placerad utanför Uniteds arena Old Trafford. Inuti lådan hade spelbolaget ställt en vaxfigur i naturlig storlek föreställande klubbens legendariske tränare Alex Ferguson och på rutan satt en skylt som inte kunde missförstås.

"Vid en nödsituation, slå sönder glaset".

Det hela kan naturligtvis tolkas som ytterligare en pik mot David Moyes, mannen som Fergusonhandplockade som sin ersättare. En talesperson hos spelbolaget förklarar kampanjen så här:

- Efter den gångna helgen råder officiellt sett ett katastroftillstånd för "The Red Devils", och vi förväntar oss att någon slår sönder vår låda inom kort.

Publicerad 2014-01-21 kl 00:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons