POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
37v

Nytt långtidskontrakt för Liverpools lagkapten

Foto: Bildbyrån

Jordan Henderson, Liverpool.

Jordan Henderson stannar på Anfield. Mittfältaren har skrivit på ett nytt långtidskontrakt.
- Det finns ingen annanstans som jag hellre vill spela fotboll, säger lagkaptenen till klubbens hemsida.

För sju år sedan anslöt sig Jordan Henderson till Liverpool från Sunderland. Sedan dess har han gjort över 250 matcher i den röda tröjan. Och han kommer att stanna i klubben ett bra tag framöver. Mittfältaren har tagit pennan till pappret och kritat på ett nytt långtidskontrakt. Liverpool har inte gått ut med den exakta längden på avtalet, men enligt goal.com sträcker sig förlängningen till och med säsongen 2023.

- Det känns inte som det var länge sedan som jag skrev på för första gången, det känns som det var i går. Men mycket har hänt sedan dess.

När Henderson kom till Liverpool var Kenny Dalglish tränare för klubben. Numera är det Jürgen Klopp som sitter vid tränarrodret. Han är nöjd, men inte förvånad, över att mittfältaren blir kvar i klubben.

- Jordan (Henderson) personifierar vad det innebär att vara Liverpool-spelare i den moderna eran. Han visar genom sitt handlande både på och vid sidan av planen vad det innebär att representera Liverpool och han ser det som ett privilegium att bära vårt och emblem och vår tröja. Han tar ingenting förgivet och strävar hela tiden efter att bli bättre för sitt lag, säger Klopp till Liverpools officiella hemsida.

Publicerad 2018-09-04 kl 10:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå