Oavgjort - men tre glada besked för Arsenal

Arsenal fick bara oavgjort mot division 3-laget Barnet.
Men det fanns ljusglimtar.
Som ungtuppen Sanchez Watt, debutanten Thomas Vermaelen och comebackande Tomas Rosicky.

Träningsmatchen slutade 2-2 efter mål av Andrei Arsjavin och holländske doldisen Nacer Barazite. Men resultat och målskyttar var nog mindre viktigt för tränaren Arsene Wenger. Han fick kunde istället räkna in tre sköna besked.

* Egna produkten Sanchez Watt, som ersatte flyktade Emmanuel Adebayor, spelade på topp med Arsjavin i den första halvleken. Enligt rapporterna imponerade 18-åringen stort.
* Tomas Rosicky var tillbaka efter den långdragna skada som hållit mittfältaren borta sedan januari 2008.
* Ajaxvärvningen Thomas Vermaelen var den ende spelare som fick 90 minuter. Han spelade stabilt matchen igenom och kan bli en jätte i Arsenals bakre regioner.

Everton träningsspelade också under lördagen. Det blev seger med 4-1 mot Rochdale. Manchester City-lånet Jo svarade för två av målen.

Publicerad 2009-07-18 kl 19:46