Oavgjort mellan United och Newcastle

Två mål inom loppet av en minut fastställde slutresultatet mellan Manchester united och Newcastle. Matchen slutade 1-1 och Newcastle var nöjdast med en poäng.

United möter Newcastle i Premier Leagues första omgång. I United saknades Carlos Tevez som tvingats åka hem till Argentina av personliga skäl.På topp i United debuterade Frasier Campbell i Tevez frånvaro.

Newcastle imponerade med sitt hårda arbete och kämpade hårt för att få med sig en poäng från Old Trafford. Shay Given i Newcastles mål storspelade emellanåt och gjorde flera högklassiga rädningar i matchens öppning.

Efter sju minuters spel hade United ett jätteläge att ta ledningen. Rooney slog ett inlägg från vänsterkanten som Frazier Campbell var först på. Shay Given gjorde dock en kanonräddning och såg till att hålla Newcastles nolla intakt.

I 23:e minuten hoppade Martins högst på ett inlägg från högerkanten och nickade bollen i mål bakom Van Der Sar. Bara en minut efter Newcastles ledningsmål kvitterade United. Darren Fletcher trängde sig fram och stötte in 1-1 bakom den dittils storspelande Shay Given.

I United märktes det att mästarna saknade kreativa spelare som Ronaldo och Anderson då de tycktes sakna lite av den kreativitet som behövdes för att slå Newcastle.

Manchester United – Newcastle 1-1

Publicerad 2008-08-17 kl 19:24