Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Officiellt: Leeds lånar ut Antonsson till League One-klubb

Foto: Bildbyrån

Marcus Antonsson hade en tuff första säsong i Leeds.
Nu lånas den tidigare KFF-anfallaren ut till Blackburn Rovers kommande säsong.

Leeds anfallare Marcus Antonsson har varit öppen med att han vill ha mer speltid än vad som var fallet under förra säsongen - hans första i klubben. I en intervju med Fotbollskanalen för ett par veckor sedan förklarade han att situationen varit ”frustrerande” och att han därför inte var främmande för en annan lösning.

- Jag vill inte stänga några dörrar om jag säger så. Men planen har väl hela tiden varit att jag inte ska vända hem nu. Jag känner att jag har mycket mer att ge här ute. Det har funnits ett ganska stort intresse hela tiden från det att jag fick sitta mycket på bänken och det är väl ganska naturligt med tanke på att jag var skyttekung i allsvenskan när jag lämnade och gjorde det väldigt bra då. Men mer än så har det inte varit, jag har haft fullt fokus på Leeds och att göra det så bra som möjligt där för att öka mina chanser att spela, sa Antonsson då.

Kalmar FF har försökt att få tillbaka anfallaren, men nu står det klart att Antonsson blir kvar i England. Leeds går på sin hemsida ut med att 26-åringen lånas ut till Blackburn Rovers i League One under den kommande säsongen.

Antonsson fick en hel del speltid i början av sin tid i Leeds men var under våren förpassad till bänken och läktaren.

Publicerad 2017-08-11 kl 13:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons