Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Officiellt: Marcus Nilsson klar för League One-klubb

Marcus Nilsson, senast i Kalmar FF, är klar för spel League One-klubben Fleetwood Town FC.
- Jag är inte här för pengarna utan det handlar om att komma till England och visa upp mig för att ta nästa steg, säger Nilsson till Alltidfullsatt.

Marcus Nilsson, 27 - som i december bekräftade att han lämnar Kalmar FF - har hittat en ny klubb. 

Den tidigare Helsingborgs-försvararen har skrivit på för Fleetwood Town FC som tillvardags spelar i den engelska tredjedivisionen League One.

– Det är inte så många som får chansen att spela i England. I Premier League finns många utländska spelare vilket har höjt klassen på serierna under där det finns många bra engelska spelare. Jag pratade med Erik Edman om det som berättar att League One är en tuff liga som håller hög klass. Jag såg möjligheten att komma till England och bo här, för att om något år kanske ta nästa steg och byta till något lag i kanske Championship, säger Nilsson till Alltidfullsatt.se. 

Vidare berättar Nilsson - som skrivit ett kontrkat över 1,5 år - att hans nya lönekuvert inte varit avgörande för hans val.

Jag är inte här för pengarna, men jag kanske tjänar något mer än i allsvenskan. För mig handlar det framför allt om att komma till England och visa upp mig för att ta nästa steg.

Fleetwood Town - varifrån succémannen Jamie Vardy anslöt till Leicester - placerar sig efter 27 spelade omgångar på nedflyttningsplats i League One.

Publicerad 2016-02-03 kl 18:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons