Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
29v

Officiellt: Tidigare City-managern tar över West Ham

Foto: Bildbyrån

Manuel Pellegrini är tillbaka i Premier League.
Den tidigare Manchester City-managern har skrivit på ett treårskontrakt med West Ham.
- Vi har lyssnat på fansen som bad oss att vara ambitiösa, säger ordföranden David Sullivan till klubbens hemsida.

Manuel Pellegrini tog över som manager i Manchester City sommaren 2013 och vann Premier League-titeln under sin första säsong i klubben. Det blev ytterligare två säsonger i klubben, och två ligacuptitlar, innan han lämnade klubben sommaren 2016.

Nu återvänder Pellegrini till Premier League. Managern efterträder David Moyes i West Ham. Pellegrini har skrivit på ett treårskontrakt med London-klubben.

- Framförallt är han en vinnare som vet vad som krävs för att nå framgång på den högsta nivån och är driven att fortsätta sin framgång. Manuel är den förste West Ham-managern att ha en Premier League-titel på sitt cv och vi tror att hans erfarenhet, kvalité och bevisade förmåga att ta lag framåt snabbt kommer att säkerställa att han är framgångsrik här, säger ordföranden David Sullivan till klubbens hemsida.

- Vi har lyssnat på fansen som bad oss att vara ambitiösa. Vi hoppas att de håller med om att det är en exalterande utnämning.

Pellegrini lämnade i dagarna sitt uppdrag som manager för kinesiska Hebei Fortune, där han varit sedan han lämnade Manchester City för två år sedan.

Publicerad 2018-05-22 kl 09:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons