Olsen storspelade när Everton vann mot Leeds

Robin Olsen fick chansen från start mot Leeds.
Då storspelade svensken och gjorde så att Everton kunde vinna matchen.

Ingen Jordan Pickford, då klev Robin Olsen in från start i Everton och storspelade.

Everton skulle ta ledningen tidigt i matchen. I den nionde minuten fick Lucas Digne bollen på vänsterkanten och slog in ett fint inlägg som Gylfi Sigurdsson kunde möta perfekt framför mål, helt omarkerad. 1-0.

Med bara fem minuter till paus kom även 2-0, då var det Sigurdsson som slog en hörna som Ben Godfrey skarvade vidare till Dominic Calvert-Lewin på bortre stolpen - som inte gjorde några misstag. Första halvleken slutade därmed 2-0 till Everton.

I början på den andra halvleken skulle Leeds reducera. Everton slarvade rejält i backlinjen och fick inte bort bollen, då kunde Patrick Bamford släppa bollen till Raphinha som placerade in reduceringen bredvid Robin Olsen i Everton-målet.

I den 63:e minuten satt sig Robin Olsen ned och ropade till sig läkare, strax efter att han gjorde tre fina räddningar på kort tid. Svensken fick behandling och kunde sedan fortsätta matchen och göra det bra.

Everton och Olsen lyckades hålla undan Leeds och matchen slutade 2-1 till Everton, som därmed vann borta mot Leeds och tog revansch från det första mötet mellan lagen i Premier League den här säsongen (då vann Leeds med 1-0).