Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Olsson: "Jag är redo för comeback"

Foto: Scanpix

Jonas Olsson

Jonas Olsson är skadefri och lämnar klartecken för comeback i Premier League.

- Blir det ingen reaktion fram till matchstart spelar jag, säger han till Helsingborgs Dagblad.

På annandagen vann West Bromwich mot QPR i ligan, men segern kostade på vissa sätt mer än den smakade. Med tio minuter kvar kände Jonas Olsson hur det stramade i ljumsken, vilket i normala fall hade fått honom att tacka för sig som en ren försiktighetsåtgärd. Nu blev det inte så eftersom WBA redan utnyttjat alla sina byten och därför inte hade det alternativet.

– Under de sista fem minuterna blev det värre, och det gjorde riktigt ont. Med facit i hand borde jag kanske ha gått av, men det är inte helt enkelt när vi inte kan plocka in en annan spelare, säger Olsson till HD.

Följden blev en sträckning och försvararen tvingades bland annat stå över mot Manchester United på Old Trafford. Men nu är han tillbaka och berättar att lördagens möte med Reading markerar hans återkomst, om inget oförutsett inträffar.

– Blir det ingen reaktion fram till matchstart spelar jag. Det känns så bra som det kan göra efter bara två träningar. Visserligen är det skillnad på träning och match, men jag är inte speciellt orolig för att jag ska slå upp skadan igen, säger Olsson.

Publicerad 2013-01-12 kl 09:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons