Olsson överlägsen segrare mot Larsson i svenskmötet

West Bromwich vann med hela 4-0 mot Sunderland.

Sebastian Larsson är tillbaka i bekanta trakter. Den förre Briminghamspelaren gästar förorten West Bromwich med sitt Sunderland men och han fick inget trevligt välkomnande. Peter Odemwingie nickade in 1-0 för Jonas Olssons West Bromwich efter bara två och halv minuts spel.

I slutet av den första halvleken utökade West Bromwich till 2-0. Laget dominerade den andra halvleken totalt och James Morrison dubblade ledningen men pannan.

I den 51:a minuten byttes Larsson ut - då hade Odemwingie redan dödat matchen med sitt 3-0-mål två minuter tidigare. Keith Andrews snyggade till hemmalagets siffror ytterligare med ett elegant avslut

Publicerad 2012-02-25 kl 18:05