Olssons WBA missade derbyvinst - tappade tvåmålsledning

Det såg ut som att West Bromwich skulle få derbyjubla - men Aston Villa hämtade in 0-2 och räddade en poäng.

West Bromwhich fick en perfekt start på det prestigeladdade Birminghamderbyt mot Aston Villa. Chris Brunt slog en lång passning över Villa-försvaret som damp ner hos Shane Long och irländaren kunde efter en perfekt förstatouch skjuta bollen utom räckhåll för Guzan i Aston Villas mål efter tre minuters spel.

Tio minuter in i matchen slog Long till igen. En delikat chip över Guzan såg till att West Brom fick en tvåmålsledning.

I andra halvlek kom Aston Villa in i matchen och i 68:e minuten fick de hål på  Myhill. Weimann nickskarvade en boll fram till El Ahmadi som drog till på volley för 2-1. Knappt tio minuter senare kvitterade gästerna efter att West Brom inte fått bort bollen. Popov undan nick hamnade hos West wood som laddade bössan och kunde dunka in 2-2 från 20 meter.

Publicerad 2013-11-25 kl 23:15