Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Orolig Mancini till attack mot egna styrelsen

Manchester Citys tränare Roberto Mancini tror att klubben behöver Samir Nasri för att kunna slåss om ligatiteln i år och menar att styrelsen agerat för långsamt när det gäller värvningar.

Om Manchester City vill ha en spelare så får Manchester City den spelaren. Så har det känts de senaste transferfönstren, men nu avslöjar lagets tränare Roberto Mancini att han börjar bli frustrerad:

- Det var samma sak förra året - jag förstår inte detta, säger italienaren till ESPN.

- Jag trodde vi skulle ha alla spelare jag behöver för tre eller fyra veckor sedan, men här är vi nu och affärerna är fortfarande inte i hamn.

Och Mancini fortsätter att kritisera sin styrelse för att de tar tid på sig att slutföra lagets affärer.

- Vi behöver den här spelaren (Nasri). Jag frågade om spelaren för två månader sedan. Jag är orolig för jag har inte den här spelaren idag och jag kommer förmodligen inte ha spelaren imorgon. Vi har tre matcher i augusti så jag är orolig.

- Det spelar ingen roll om man är den rikaste klubben eller inte. Marknaden är svår - jag förstår det - men när du har målsättningar så är det viktigt att gå ut hårt.

- Det var viktigt att ha dessa spelare till försäsongen för det är då man förbereder sig inför säsongen. För tillfället har vi inte de här spelarna. Jag frågade och jag hoppas vi kan ha dem den här veckan.

Publicerad 2011-08-13 kl 11:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons