Osannolikt drama när Manchester United kryssade - tappade segern på stopptid

Manchester United vände 2-0-underläge till 3-2 mot Sheffield United.
Det såg ut att räcka för vinst.
Men det var Sheffield United som fick sista ordet - och matchen slutade i kryss.
- Det är blandade känslor, säger United-managern Ole Gunnar Solskjær till Sky Sports

Manchester United reste till Sheffield med ambitionen att ta tre poäng mot nykomlingen Sheffield United. Det såg också ut som att Manchester United skulle lyckas vinna, men laget lyckades inte hålla undan.

Det var annars Sheffield United som tryckte på från start och efter lite mindre än 20 minuter tog nykomlingen ledningen. Anfallaren Lys Mousset vann en duell mot Phil Jones och spelade till en lagkamrat som tryckte iväg ett avslut. Manchester United David de Gea svarade för en fin parad, men på returen var Sheffields John Fleck först framme och stötte in 1-0.

I början av den andra halvleken blev uppförsbacken än brantare för Manchester United. Lys Mousset avancerade och testade avslut lite utanför straffområdet. Det visade sig vara ett klokt beslut. Fransmannen placerade in bollen intill stolproten och 2-0 till Sheffield United var ett faktum.

Då ryckte Manchester United upp sig, kom tillbaka och vä. Med dryga 20 minuter dunkade Brandon Williams in 2-1 på ett inlägg och bara några minuter senare kvitterade Mason Greenwood på ett inspel från Marcus Rashford.

Manchester United nöjde sig dock inte med kryss. Efter att ha assisterat till Greenwoods mål klev Marcus Rashford fram och satte dit 3-2, vilket var Manchester tredje mål på åtta minuter och dessutom den tredje fullträffen signerad en Manchester United-produkt.

Rashfords mål såg ut att räcka för att Manchester United skulle ta tre poäng, men det var Sheffield United som fick sista ordet. I matchens slutskede gjorde Sheffields Oli McBurnie 3-3 från nära håll. Fullträffen VAR-granskades efter en misstänkt hands på McBurnie, men domaren ansåg att Sheffields mål skulle stå fast. Några fler mål blev det inte och matchen slutade 3-3.

- Det är blandade känslor. Vi kan inte vara glada. Vi presterade inte under majoriteten av matchen, men vi vände och visade vad vi är kapabla till. Vi behöver göra det (prestera) i en hel match. Vi vet vad vi kan, vi måste bara visa det, säger United-managern Ole Gunnar Solskjær till Sky Sports enligt BBC.

Resultatet innebär att Manchester United nu är nia i Premier League på 17 poäng. Sheffield United å sin sida är sjätteplacerat på 18 poäng.

Sheffield United: Moore - Basham, Jagielka, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - McGoldrick, Mousset.

Manchester United: De Gea - Nilsson Lindelöf, Maguire, Jones - Wan-Bissaka, Fred, Pereira, Williams, James - Martial, Rashford