Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

ÖSK jagar anfallare - kan värva från Stoke

Foto: Stoke City

Alhassan Kamara är skadad och nu jagar Örebro SK en anfallare. Nu tar man in James Alabi från Stoke som ska provträna med laget.
– Vi letar brett efter en lite mer djupledslöpande anfallare, säger tränare Alexander Axen till Fotbollskanalen.

Förra årets skadade sig Alhassan Kamara precis innan den Allsvenska premiären. Fotbollskanalen kan avslöja att Örebro SK lade då ett bud på Djurgårdens Sam Johnson som då tillhörde IK Frej den sista dagen på transferfönstret. Men de dåvarande division 1-laget krävde för mycket och det blev ingen affär.

I år har scenariot upprepat sig för Örebro SK då Alhassan Kamara återigen blivit skadad. Nu är klubben återigen ute i sista månaden innan premiären och letar efter en djupledslöpande anfallare.
– Vi söker brett och har går succesivt igenom namnen på listan, säger Alexander Axen till Fotbollskanalen.

– Sedan måste ett nyförvärv passa in med ekonomin och en massa andra faktorer. Men vi känner oss inte stressade.

Igår meddelade Örebro på sin hemsida att man plockar in 20-årige James Alabi på provspel. Anfallaren som tillhör Stoke City harvarit utlånad till fem olika klubbar de senaste två åren. Senast var han utlånad i en månad till Accrington Stanley i engelska League Two där han gjorde två matcher.

– Det är en intressant spelare som vi tar hit för att se honom i vår miljö. Han tränar med oss på måndag och sen är förhoppningen att han kan vara med i U21-matchen på tisdag. Sen får vi utvärdera efter det, säger Alexander Axén till klubbens hemsida.

James Alibi har inte spelat någon match med Stokes A-lag.

Publicerad 2015-03-15 kl 06:00
Annons
Annons
Annons