POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Östlunds enorma Zlatan-hyllning: "I Real hade han slaktat allt"

Foto: Bildbyrån/Instagram

Zlatan Ibrahimovic i Real Madrid?
Det hade svenskens nära vän Alexander Östlund velat se.
"För mig detta är en riktig Galatico, den som inte ser det är en åsna utan ögon och mule", skriver den förre landslagsspelaren på Instagram.

Han missade en straff i krysset mot Bournemouth tidigare under lördagen, och efter en armbåge i Tyrone Mings ansikte riskerar han att stängas av i tre matcher enligt the Telegraph. Men nu hyllas Zlatan Ibrahimovic enormt av sin nära vän och förre landslagsspelaren Alexander Östlund.

På Instagram har Östlund skrivit ett långt inlägg om Manchester Uniteds 35-årige anfallare.

"Att denna människa inte signades upp av Real Madrid för en lång och trogen tjänst är för mig en gåta...", inleder Östlund innan han fortsätter:

"Inget ont om alla de andra klubbar han representerat (där i bland AC Milan) min favorit klubb. Men kom igen, alla de klubbar han varit i ska vara jävligt stolta och glada att han ens varit där och förgyllt deras tillvaro...".

Östlund menar att Ibrahimovic inte fått det erkännande som han egentligen förtjänar.

"Hade han varit i Real Madrid under sin karriär där han hör hemma, han hade fått den rätta bekräftelsen av sin storhet. Vunnit allt, slaktat allt, inte behövt trängas bland vildsvin när han tillhör vargarna... För mig detta är en riktig Galatico, den som inte ser det är en åsna utan ögon och mule.... (Nu har han i och för sig vunnit det mesta, men det är nog pga av hans storhet inte hans omgivning)", avslutar Zlatans kompis.

Alexander Östlund har 22 A-landskamper för Sverige på sin meritlista. Innan han lade sina skor på hyllan representerade han klubbar som Southampton, Feyenoord, AIK och Hammarby.

Att denna människa inte signades upp av Real Madrid för en lång och trogen tjänst är för mig en gåta... Inget ont om alla de andra klubbar han representerat (där i bland AC Milan) min favorit klubb. Men kom igen, alla de klubbar han varit i ska vara jävligt stolta och glada att han ens varit där och förgyllt deras tillvaro... Hade han varit i Real Madrid under sin karriär där han hör hemma, han hade fått den rätta bekräftelsen av sin storhet. Vunnit allt, slaktat allt, inte behövt trängas bland vildsvin när han tillhör vargarna... För mig detta är en riktig Galatico, den som inte ser det är en åsna utan ögon och mule.... (Nu har han i och för sig vunnit det mesta, men det är nog pga av hans storhet inte hans omgivning)

Ett inlägg delat av Alexander (@alexanderostlund) Mar 4, 2017 kl. 10:42 PST

Publicerad 2017-03-04 kl 20:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå