Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Özil om kritiken: "Sluta snacka och börja stötta"

Foto: Bildbyrån

Mesut Özil har till och från fått hård kritik i Arsenal, bland annat av tidigare spelare.
Nu svarar tysken.
- Mitt råd till de här tidigare spelarna: sluta snacka och börja stötta, skriver Özil på Facebook.

Mesut Özil har varit i Arsenal i fyra år. Under sin tid i London har tysken varit en av de största stjärnorna i klubben.

Mittfältaren har till och från fått en hel del kritik för sina insatser i klubben, trots att han bidragit med en hel del assist och även en del mål. Kritiken har ofta handlat om Özils arbetsinsats och att han har gett ett lojt uttryck, något som managern Arsene Wenger tidigare gått ut och försvarat.

Han jobbar mycket hårdare än vad folk tror. Hans kroppsspråk går emot honom lite ibland.

Nu går även Özil själv ut och bemöter den kritik han har fått. I ett långt inlägg på Facebook försvarar han både klubben och sig själv.

"Personligen har jag fått acceptera mycket kritik under min tid i London. 'För dyr, för girig, dålig kroppsspråk och dålig kämpaglöd' - det här är vad folk har sagt om mig. Vissa av de här kommentarerna har gjorts av de som inte känner mig, andra har gjorts av tidigare spelare - både framgångsrika och inte framgångsrika under sin tid här i klubben. Även om kritik är något som alla fotbollsspelare måste hantera så förväntar jag mig oavsett det att legendarer beter sig som legendarer. Mitt råd till de här tidigare spelarna: sluta snacka och börja stötta!", skriver Özil bland annat.

Publicerad 2017-09-03 kl 12:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons