På väg mot superskräll - då klev Agüero fram

Watford var på väg mot en superskräll - 2-0 efter första halvlek mot Manchester City. Men då klev Sergio Agüero fram och gjorde tre mål.

Watford var på väg att svara för en superskräll i FA-cupen. Efter första halvlek ledde svenskklubben, med Joel Ekstrand med från start, med 2–0 mot Manchester City. Fernando Forestieri gav Watford ledningen i den 20:e minuten och tio minuter senare så var det Troy Deeney som utökade ledningen. Dessutom spelas matchen på hemmaplan för Manchester City.

Men i den andra halvleken växlade Manchester City - och Agüero - upp. I den 59:e minuten så reducerade argentinaren Watfords ledning innan han kvitterade med 10 minuter kvar. I slutminuterna klev Aleksandar Kolarov fram och satte ledningsmålet för Manchester City. Som pricken över i:et gjorde sedan Agüero 4-2 som också blev slutresultatet.

Manchester City är vidare i FA-cupen - tacka Sergio Agüero för det.

Publicerad 2014-01-25 kl 17:02