Palace tog ny seger - hakar på i toppen av Premier League

Crystal Palace fortsätter att imponera i Premier League. Hemma mot West Bromwich blev det en säker 2-0-seger och laget går upp på en tredjeplats i Premier League.

London-laget Crystal Palace har inlett Premier League strålande under managern Alan Pardew. Under lördagen tog laget sin femte seger för säsongen när man 2-0-besegrade West Brom hemma på Selhurst Park.

Efter en mållös första halvlek kom det första målet i mitten av den andra. Yannick Bolasie vräkte sig fram på ett fint skruvat inlägg och nickade in sitt första mål för säsongen.

Helt avgörande 2-0 skulle komma i den 89:e minuten efter att Wilfried Zaha, som gjorde en kanonmatch, föll i straffområdet och Yohan Cabaye bombsäkert slog in bollen från straffpunkten.

Crystal Palace går nu upp på en tredjeplats efter den första matchen i omgång åtta.