Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Panik i City efter Lescotts pillerproblem

Manchester Citys Joleon Lescott skapade stor oro i klubben efter tisdagens twitter-uttalande. Backen skrev att han hade tagit Lemsip mot sin förkylning – en otillåten medicin.

Engelske landslagsbacken Joleon Lescott har just kommit tillbaka till full träning efter en månads frånvaro för sin ljumskskada. Men nu har Manchester City-spelaren istället drabbats av en förkylning. Under tisdagen tröttnade till slut Lescott och tog behandlingen i egna händer.

”Jag kommer tillbaka och så åker jag på en förkylning och till er kvinnor så är det ingen ’manflu’. 48 timmar med kycklingsoppa och Lemsip, sen borde det vara bra”, skrev han på twitter.

Vad Lescott inte visste om – men som han blev påmind av sina twitter-följare – är att Lemsip är klassad som otillåten medicin. Efter påminnelserna blev 29-åringen orolig och svarade sina följare att han skulle höra med klubbläkaren om medicinen.

Händelsen blev en stor snackis och City tvingades till att försäkra att sin försvarare inte använt något förbjudet medel. Lescott, själv, insisterade att hans twitter-meddelande varit ett skämt och att han är fullt medveten om vilken medicin han inte får använda.

”Oroa er inte, jag tog aldrig Lemsip”, meddelade han på twitter.

Lescott är dock inte först ut i City med pillerförvirring. För ett år sedan stängdes backkollegan Kolo Toure av i sex månader efter ha använt sin frus bantningspiller.

Publicerad 2012-04-04 kl 14:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons