Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Pardew: "Newcastle är ett år före schemat"

Newcastle har chansen till Champions League-spel nästa säsong vilket många inte hade kunnat tro inför säsongen.
– Vi är ett år före schemat, säger managern Alan Pardew.

Newcaslte har stått för en överraskande bra säsong och har fortfarande chansen till Champions League-spel till nästa säsong. Managern Alan Pardew trodde inte att det var möjligt.

– Jag tycker att vi är ett år före schemat. Målet var att kämpa om Europaplatser nästa säsong. Nu är vi i den situationen redan i år. Jag förväntade mig inte att vi skulle kämpa så tätt för en Europaplats som vi gör för tillfället. Men vi kommer att ta chansen vi har framför oss om vi kan, säger Pardew till Daily Mirror.

Pardew hoppas kunna ge sina spelare tändvätska inför avslutningen.

– Fotboll ger ofta inte en möjlighet framför dig – du måste greppa tag i den. Det har jag sagt till spelarna. Vi har möjligheten, så låt oss nå ut till den, och förhoppningsvis är det vad vi gör i de kommande matcherna.

Newcastle ligger för närvarande på samma poäng som Chelsea, fem poäng från en Champions League-plats. I senaste matchen mot Liverpool visade klubben att man kommer att tampas in i det sista.

– Vi är i en bra position efter matchen i söndags (mot Liverpool). En av nycklarna har varit hur de nya spelarna har kommit in i laget. Segrar har kommit i avgörande skeden och vi har kunnat studsa tillbaka från förluster – några tunga sådana dessutom, säger Pardew.

Pardew anser att den förra säsongen lade grunden till årets framgångar.

– Många saker satte sig förra året och vi lade grunden för hur vi spelade och förde oss själva runt om i träningsanläggningen. Det har följts upp denna säsong, så det har varit enklare för de nya spelarna att stadga sig i den nya omgivningen.

– Vi har enastående spelare. Det behöver du ha i Premier League för att uppnå någonting. Du kan inte nå de resultaten utan enastående spelare – det är vad vi har.

Publicerad 2012-04-05 kl 10:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons