Manchester United-Wolverhampton 2-1
1-0 44' Park
1-1 66' Ebanks-Blake
2-1 Park 93'

Med sekunder kvar att spela fixade Ji-Sung Park segern för Manchester United mot Wolverhampton. Skottet i nedre burgaveln var mittfältarens andra mål för kvällen.

Sir Alex Ferguson valde att starta med mittfältaren Owen Hargreaves mot Wolves. Den skadedrabbade engelsmannen har inte spelat en match för a-laget på över två år efter några riktiga mardrömssäonger. Hargreaves har bland annat opererat båda sina knän och väntas vara tillbaka i mars, innan han åkte på en ny skada.

Nu var mittfältaren alltså med från start igen. Då kom nästa bakslag direkt. Efter ett inlägg tog sig mittfältaren åt låret och haltade ut. Förmoldigen rör det sig om en sträckning i baksidalår.

Inbytte Bebe blev annars en frisk fläkt i den första halvleken där annars Manchester United hade stora svårigheter att skapa några heta chanser. Wolverhampton var oerhört pigga och var nära vid ett flertal tillfällen att ta ledningen borta på Old Trafford.

Men till slut fick United in det förlösande ledningsmålet. Park fick en utsökt pass mitt i straffområdet av Fletcher och satte behärskat 1-0 bakom den annars storspelande Hahnemann.

Wolverhampton rycker ändå upp sig i början av den andra halvleken och kvitterar genom inbytte Sylvan Ebanks-Blake. Anfallaren snappade upp en retur från Vidic ben och pricksköt in 1-1 mellan van der Sars ben.

Ebanks-Blake är dessutom fostrad i United och gjorde några matcher så sent som 2004.

Men United fick andas ut - i absolut sista stund. Park avancerade in i straffområdet och gjorde 2-1, varpå domaren i stort sett omedelbart förkunnade att matchen var slut.